Kirjajoulukalenteri 2019

25.11.2019

Kirjajoulukalenteri sulostuttaa joulukuussa. Tässä koottuna joulun 2019 suosituimmat kirjajoulukalenterit lapsille.

Disney-joulukalenteri Tarinoiden taikamaailma – 24 Disney-klassikkoa!

Disney-klassikot tekevät joulun odotuksesta juhlan! Dumbo, Bambi ja Aladdin, Peter Pan, Nemo, Leijonakuningas ja Frozen… kokonaista 24 erilaista ihastuttavaa kuvakirjaa, joista riittää iloa pitkäksi aikaa. Tilaa täältä.

Muumi-satujoulukalenteri

Ihastuttavasta joulukalenterista paljastuu söpöjä satukirjoja ja upea muumimaisema, jonka parissa jouluaaton odotus sujuu muumimaisen mukavasti. Suloiset pikku kirjat voi lukuhetkien välillä ripustaa koristeiksi vaikka joulukuuseen! Tilaa täältä.

Peppi ja Eemeli -joulukalenteri

Suurikokoisen Peppi ja Eemeli -joulukalenterin luukkujen takaa löytyy satukirjoja, värityskirjoja, palapelejä, puuhakirjoja ja vaikka mitä. Kaikissa niissä seikkailevat Peppi Pitkätossu tai Vaahteramäen Eemeli ystävineen. Tilaa täältä.

Myyrän joulukalenteri

Puuhaile, askartele, leivo ja laula Myyrän kanssa! Jättikokoisessa kaksipuolisessa Myyrän joulukalenterissa on 24 minikirjaa, yksi kullekin adventtiajan aamulle. Tilaa täältä.

Touhulan-kirjajoulukalenteri

Upea Richard Scarryn joulukalenteri ja sen luukuista paljastuvat 24 minikirjaa tuovat kotiin Touhulan iloisen joulutunnelman. Tilaa täältä.