Näin sen teet – TOP 10-kirjat uuden oppimiseen

10.4.2020

Tässä koottuna parhaat ja inspiroivimmat tietokirjat juuri nyt.
#aikaalukea #kirjankanssa #luetaanyhdessä #kirjamatka #kotonakirjankanssa

Tommi Korpela, Hissu Hietalahti: Perhokalastuksen jäljillä

Hissu ja Tommi paljastavat perhokalastuksen salaisuudet: heitot, perhot, välineet, kalat ja tarinat – sekä omat että kuullut. Totuudet ja valheet.

Lue lisää täältä.

Johanna Harkkila, Ari Virtanen: Matkani futaajaksi – Juniorijalkapalloilijan kirja

Matkani futaajaksi on ensimmäinen kotimainen juniorijalkapalloilijoille tehty kirja. Teoksessa suomalaiset huippupelaajat kertovat matkastaan junioripelaajasta kansainvälisille areenoille.

Lue lisää täältä.

Harri Ahonen, Aada Ala-Tala: Pyhän Olavin retkeilyreitit

Kansallispuistoja ja kivikirkkoja, linnanmuureja ja lintuvesiä… Koe Etelä-Suomen merkittävät nähtävyydet hurjan viikinkikuninkaan jalanjäljissä.

Lue lisää täältä

Anette Palssa: Rauhoita stressivatsa

Maamme johtava ravitsemusterapeutti Anette Palssa tarjoaa tutkittua tietoa siitä, miten mieli vaikuttaa kehon ja vatsan toimintaan, ja kokoaa yhteen hyväksi havaittuja harjoituksia ja keinoja stressivatsan hoitoon.

Lue lisää täältä.

Frida Ramstedt: Tyylikäs koti

Kattava perusteos, joka paljastaa sisustussuunnittelijoiden salaiset niksit ja sisustamisen nyrkkisäännöt – mieltymyksistä ja tyylisuuntauksista riippumatta.

Sisustamisen käsikirja ei keskity pikkutavaroihin, huonekaluihin ja trendeihin vaan sisustamisen perusperiaatteisiin. Olennaista viihtyisän kodin suunnittelussa on se, miten sisustamme, eikä se, millä sisustamme.

Lue lisää täältä.

Anna Saivosalmi: Vartti riittää

Aina löytyy vartti aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi!

Onko vartin treenillä merkitystä? Syntyykö siinä tuloksia? Onko lyhytkestoisilla jumpilla terveysvaikutuksia? Miten päästä alkuun ja säilyttää motivaatio kotitreenaamiseen?

Lue lisää täältä.

Jari Sinkkonen: Onnellinen lapsi

Kasvatusgurun tärkein kirja

Jari Sinkkonen kertoo, miten kasvatetaan onnellinen lapsi. Hän avaa maanläheisesti mitä tiedetään lapsen kehityksestä, peräänkuuluttaa tervettä järkeä kasvatuskeskusteluun ja antaa kannustavaa tukea vanhemmille.

Lue lisää täältä.

Tiina Huttu, Kirsi Heikkinen: Pää kylmänä

Lue lisää täältä.

 

Hanna Olvenmark: Annos eurolla

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. Tähän keittokirjaan on koottu yli 50 täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta.

Lue lisää täältä.

Juliana McCarthy: Tähdet

Uuden polven horoskooppikirja

Astrologian uusi aalto pyyhkii yli maailman, ja ihmiset kaikkialla ovat ottaneet tämän ikivanhan viisauden omakseen ja käyttävät sitä sujuvasti osana itsetutkiskelua. Oman tähtikartan tulkitseminen voi antaa välineitä parempaan itsetuntemukseen ja auttaa pohtimaan omia vahvuuksia, heikkouksia ja ihmissuhteita syvällisemmin.

Lue lisää täältä.

Luitko jo? Kerro meillekin, mitä tykkäsit @kirja.fi
#aikaalukea #kirjankanssa #luetaanyhdessä #kirjamatka #kotonakirjankanssa